08 d’abril 2009

The Second Renaissance

Font Wikipedia: "Es narra la situació que portà a una guerra oberta de les màquines contra els humans. En una època en que les màquines eren cada cop més perfectes, els humans es varen sumir en la decadència. El dia que un robot va matar al seu amo per evitar ser destruït, els humans es van adonar de la amenaça que representaren i intentaren destruir-les i finalment exiliar-les.

Els robots fundaren una nació pròpia i degut a la seva naturalesa aviat fou la més avançada del món, sumint la resta de paissos en una crisi econòmica. Aquests intentaren un bloqueig sobre el país, impedint-los l'entrada a l'ONU, i més tard els bombardejaren amb armes nuclears. En aquest punt, els robots contraatacaren de forma brutal i definitiva. En una última acció desesperada, els humans bombardejaren gasos tòxics a l'atmosfera per tal de privar als robots de la seva font d'energia.

Acabada la guerra, els humans supervivents foren objecte d'experimentació per part de les màquines, que trobaren una manera d'aprofitar-se'n per obtenir-ne energia, conreant-los i mantenint-los connectats a Matrix"